Миле Костов: 100% природен ливадски мед

Од недопрената природа во планините во близина на с. Псача, Кривопаланечко - вкусен и ароматичен, најздравото слатко уживање!

За да ги видиш понудите за овој продукт, треба да си најавен како купувач.