1 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
2 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
3 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
4 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
5 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
6 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
7 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
8 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
9 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА

Владанка Ристиќ

  • Адреса: с. Тимјаник
  • Град: Неготино
  • Лице за контакт: Владанка Ристиќ
  • Телефон: +38971337577
  • Facebook
Ж’ та , светски познатата ракија. Така енергично звучи и на збор и по боја и вкус. Семејството Рисиќ од с. Тимјаник, Неготино, произведува Ж’ та низ генерации во нивното семејство, но, од оваа година и официјално, по стандарди пропишани од Министерството за земјоделство и почитување на правилниците за мали оператори за храна во својот асортиман производуваат ракија под брендот „СЛОГА“ , мастика, жолта сливова ракија, ајвар, лутеница, зимски салати.
ВладанкаВладанкаВладанка
×
×