1 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
2 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
3 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
4 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
5 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
6 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
7 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
8 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
9 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА

Видан и Валентина Гроздановски

  • Адреса: Александар Македонски 176
  • Град: Прилеп
  • Лице за контакт: Видан и Валентина Гроздановски
  • Телефон: 078/839-797
Недалеку од Прилеп се наоѓа прекрасната градина на Видан и Валентина. На површина од 4.5 декари, Видан одгледува лешници, ореви од сортата „ченлер“, јаболки, пипер, капина, малина, а во малата стаклена градина и домат. Заштитен знак – наполно еколошки, непрскани земјоделски производи.Со мерак и љубов кон земјоделството Видан неуморно експериментира и со нови култури како маслинка, кикирики, калинка, анасон, рен кои одлично напредуваат, а неговата сопруга Валентина од сезоната 2023 започнува да произведува јуфки.
ВиданВиданВидан
×
×