1 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
2 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
3 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
4 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
5 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
6 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
7 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
8 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
9 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА

Реџеп Реџепи

  • Адреса: с. Балин Дол, Општина Гостивар
  • Град: Гостивар
  • Лице за контакт: Реџеп Реџепи
  • Телефон: 071/320-012
Реџеп Реџепи и неговото семејство живеат во село Балин Дол во општина Гостивар. Во дворот на семејната куќа во еден пластеник од 5х12 метри и на отворено одгледуваат повеќе градинарски култури за сопствени потреби и за продажба. Одгледуваат пиперки, домати, модри палиџани, моркови, зелка, тикви, праз, кромид, лук, зелка, спанаќ, марула и пченка.
РеџепРеџепРеџеп
×
×