1 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
2 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
3 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
4 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
5 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
6 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
7 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
8 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
9 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА

Билјана Трпеска

  • Адреса: с.Манастирец, Општина Македонски Брод
  • Град: Македонски Брод
  • Лице за контакт: Билјана Трпеска
  • Телефон: 078/757-086
Билјана Трпеска од поречкото село Манастирец, Општина Македонски Брод, заедно со нејзиното семејство одгледува градинарски култури на отворен простор и во пластеник со димензии 5x8 метри. Одгледуваат домати, пиперки, краставици, модар патлиџан, зелка, морков, кромид, лук, марула и спанаќ за сопствени потреби и за продажба.
БилјанаБилјанаБилјана
×
×