1 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
2 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
3 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
4 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
5 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
6 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
7 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
8 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
9 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА

Дијана Антовска

  • Адреса: ул. 101 бб, село Долно Седларце
  • Град: Тетово
  • Лице за контакт: Дијана Антовска
  • Телефон: +38978212975
Дијана Антовска им е позната не само на тетовци и околината, туку и пошироко како производител на вкусен домашен ајвар, производи од домат: салца, кечап, но прави и макала од различен вид, како и друг тип на зимница. Продуктите за производство на се што е набројано ги одгледува сама, во сопствемната градина.
ДијанаДијана
×
×