1 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
2 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
3 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
4 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
5 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
6 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
7 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
8 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
9 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА

Славица Ангелкова

  • Адреса: Козара 14
  • Град: Кавадарци
  • Лице за контакт: Славица Ангелкова
  • Телефон: +38971390240
  • Facebook
Кавадаречкото поднебје е светски познато по винското производство, меѓу другото родени и од лозарските насади на Славица Ангелкова, лоцирани во село Глишиќ. Годишно, таа произведува 30 тони винско и 50 тони трпезно грозје, но прави и домашен маџун без додатоци – по нарачка. Ангелкова одгледува и 7 декари органски орев, од кој исто така по нарачка,подготвува домашни продукти.
СлавицаСлавицаСлавица
×
×