1 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
2 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
3 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
4 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
5 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
6 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
7 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
8 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
9 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА

Оливера Димовска

  • Адреса: с. Орешани, Скопје
  • Град: Скопје
  • Лице за контакт: Оливера Димовска
  • Телефон: 076/264-025, 075/474-235
Семејството на Оливера Димовска од село Зелениково, скопско, одгледува градинарски култури во пластеник со домензија 2,5х9,5 метри, за сопствени потреби и за продажба. Од градинарските култури oдгледуваат домати, пиперки, зелка, лук, спанаќ и марула.
ОливераОливераОливера
×
×