Славица Димовска

  • Адреса: с. Чашка, Општина Чашка
  • Град: Чашка
  • Лице за контакт: Славица Димовска
  • Телефон: 071/277-868
Славица Димовска живее во селото Чашка во истоимената општина. Таа има два пластеника со димензии 5х20 метри. Произведува пиперки, домати, модри патлиџани, тиквички, краставици, лук, марула, спанаќ и кромид за сопствени потреби и за продажба. Славица воедно изработува плетени ракотворби.