1 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
2 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
3 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
4 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
5 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
6 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
7 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
8 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
9 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА

Славјанка Пачарска

  • Адреса: село Будинарци
  • Град: Берово
  • Лице за контакт: Славјанка Пачарска
  • Телефон: +38971461411
Бело овчо сирење, компир,грав, зимница, ајвар и компоти, природни, органски и конзервирани се само дел од производите одгледани и направени во домашни, чисти услови, од вештите и вредни раце на Славјанка и нејзиниот сопруг. Продуктите ги одгледува во неиндустриска зона, на надморска височина од над 850m. Заинтересираните по нарачка, можат да добијат и достава по карго.
СлавјанкаСлавјанка
×
×