Ненад Јанчевски

  • Адреса: с.Јанчиште, Општина Тетово
  • Град: Тетово
  • Лице за контакт: Ненад Јанчевски
  • Телефон: 071/277-868
Семејството на Ненад Јанчевски од тетовското село Јанчиште, одгледува градинарски култури за сопствени потреби и за продажба. Имаат два пластеника со димензии 5х15 метри во кои одгледуваат пиперки, домати, модри патлиџани, марула, кромид и лук.