1 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
2 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
3 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
4 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
5 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
6 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
7 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
8 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
9 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА

Сашка Наунова

  • Адреса: с.Зрновци, Општина Кочани
  • Град: Кочани
  • Лице за контакт: Сашка Наунова
  • Телефон: 077/931-953
Сашка Наунова со своето семејство во село Зрновци, кочанско има еден пластеник со димензии 5х20 метри. Одгледуваат градинарски култури - пиперки, домати, модри патлиџани, зелка, моркови, спанаќ, грашок, марула, лук, праз и кромид.
СашкаСашкаСашка
×
×