1 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
2 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
3 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
4 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
5 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
6 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
7 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
8 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
9 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА

Никола Петревски

  • Адреса: с. Езерани
  • Град: Ресен
  • Лице за контакт: Никола Петревски
  • Телефон: +38971288814
  • Facebook
Органски, ливадски мед, можете да најдете во производното царство на Никола Петревски, во селото Езерани. Ресенскиот пчелар произведува и полен и прополис, а продава и роеви и матици. Локалците не го познаваат само како пчелар ами и како производител на јаболка од сите познати сорти, преку традиционален начин на одгледување. И не само јаболка, во својата градина Петревски произведува и круши.
НиколаНиколаНикола
×
×