1 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
2 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
3 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
4 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
5 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
6 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
7 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
8 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
9 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА

Александра Чепарковска

  • Адреса: село Митрашинци
  • Град: Берово
  • Лице за контакт: Александра Чепарковска
  • Телефон: +38977870565
Совршенство од овчо сирење од мандрата на Александра Чепарковска и семејството. Со генерации семејството Чепарковски одгледуваат овци, а од млекото произведуваат високо квалитетно полномасно сирење. Одгледуваат 107 овци и во моментов имаат 30 млади јагниња, кои ги одгледуваат во одлично негувани услови за живот, а сирењето се прави во професионална комора за изработка на сирење.
АлександраАлександраАлександра
×
×