1 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
2 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
3 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
4 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
5 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
6 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
7 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
8 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
9 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА

Антонио Дабески

  • Адреса: ул.Трајко Јовановски бр.11
  • Град: Гостивар
  • Лице за контакт: Антонио Дабески
  • Телефон: 070/561-835
Апицентар, професионално пчеларство ДАБЕСКИ од Гостивар, е семејна фирма за пчеларство со долга традиција на пчеларење околу 300 години. Долгата традиција и искуство во пчеларството, говорат за квалитет на целиот асортиман на пчелни производи: мед, матичен млеч, полен, перга, пчелин восок, прополис, прополис капки, природна козметика, билни капки, еликсири. Со купување на производите на Дабески ќе добиете комплетна едукација за секој производ со сите специфичности за конкретна здравствена намена.
×
×