Александар Кацарски

  • Адреса: Киро Медарски бр.13 Пехчево
  • Град: Пехчево
  • Лице за контакт: Александар Кацарски
  • Телефон: +38972222445
На 1000 метри надморска височина, на влезот од Пехчево се распослани пчелните кутии на Александар Кацарски. Произведува ливадски мед, а заинтересираните можат да го купат по цена од 400 денари за тегла. И не само мед, Кацарски произведува и кавлитетен прополис како и полен.