1 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
2 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
3 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
4 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
5 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
6 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
7 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
8 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
9 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА

Александар Кацарски

  • Адреса: Киро Медарски бр.13 Пехчево
  • Град: Пехчево
  • Лице за контакт: Александар Кацарски
  • Телефон: +38972222445
На 1000 метри надморска височина, на влезот од Пехчево се распослани пчелните кутии на Александар Кацарски. Произведува ливадски мед, а заинтересираните можат да го купат по цена од 400 денари за тегла. И не само мед, Кацарски произведува и кавлитетен прополис како и полен.
АлександарАлександар
×
×