Иле Гичев

  • Адреса: С.Владевци, Општина Струмица
  • Град: Струмица
  • Лице за контакт: Иле Гичев
  • Телефон: 071/277-868
Семејството Гичеви од с. Владевци во Општина Струмица, за сопствени потреби и за продажба, одгледуваат градинарски култури - домати, пиперки, краставици, модар патлиџан, боранија, пченка, лук, марула и спанаќ. Градинарските култури ги одгледуваат во два пластеника од 5х20 метри и на отворено.