1 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
2 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
3 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
4 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
5 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
6 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
7 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
8 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
9 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА

Маноил Стефановски

  • Адреса: ул. Симо Андоновски, бр 12
  • Град: Пехчево
  • Лице за контакт: Маноил Стефановски
  • Телефон: +38975700090
Органско сертифицирано производство на јагнешко месо, од педигрираната овчеполка автохтона раса, вака стои во описот на месото што го произведува Маноил. Не само што е производител, туку на фармата на Маноил е регистриран и репроцентар за овчеполка. Цената по килограм месо е 300 денари, а освен месо, тој произведува и сирење, како и жито – во најголем дел за хранење на стоката.
МаноилМаноил
×
×