Арсен Ставров

  • Адреса: Струмица
  • Град: Струмица
  • Лице за контакт: Арсен Ставров
  • Телефон: 071/277-868
Арсен Ставров од Струмица, заедно со своето семејство, во близина на излетничкото место викано Три Води, одгледува градинарски култури - домати, пиперки, модар патлиџан, краставици, лук, кромид и босилек, за сопствени потреби и за продажба. Градинарските култури ги одгледуваат во пластеник со димензија 5х15 метри.