Наташа Танева

  • Адреса: с.Чалошево, Општина Велес
  • Град: Велес
  • Лице за контакт: Наташа Танева
  • Телефон: 071/277-868
Семејството на Наташа Танева од велешкото селото Чалошево, се занимава со одгледување и продажба на градинарски култури. Во повеќе пластеници и на отворено одгледуваат домати, пиперки, зелка, лук, спанаќ, марула, праз, босилек, модри патлиџани, тиквички, лубеници и тикви.