Виолета Прцуловска

  • Адреса: с. Царев Двор
  • Град: Ресен
  • Лице за контакт: Виолета Прцуловска
  • Телефон: +38971249603
  • Веб: http://www.spiritofprespa.com/
  • Facebook
Виолета Прцуловска на својата отворена за посетители фарма во Царев Двор, ресенско „Spirit of Prespa“ произведува домашен мармалад од (сливи,цреши,јаболка), исто така произведува ореви лешници, тикви . Отворената фарма е рај за сите посетители, оние кои сакаат да го почувствуваат духот на Преспа, природата, животот на луѓето и сите оние убавини кои овој регион го прават посебен има понуда од три различни пакети кои се состојат од дегустација на домашни традиционални специјалитети и прошетка во околината. Водачи се членовите на семјството Прцуловски.