1 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
2 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
3 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
4 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
5 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
6 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
7 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
8 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
9 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА

Сидери Количев

  • Адреса: Ул. Гаврил Константинович бр.1
  • Град: Скопје
  • Лице за контакт: Сидери Количев
  • Телефон: 070/970-073
Фарма за мед и пчелни производи на „Номади-Количеви“ од Лисиче, Скопје и до вашиот дом. Номади Количеви ќе ви го донесе пакетот од природата. Mед од анасон, мед во саќе, багремов мед, мед од костен даб, прополис, перга, јаболков оцет, ликери од најразлично овошје (малина, капина, вишна, нане, жалфија, прополис). Сидери негува 170 пчелни семејства кои ги чува во Катланово, а ги носи на паша, на чистите миризливи ливади во Македонија.
СидериСидериСидери
×
×