Јорданка Трајчева

  • Адреса: с. Соколарци, Општина Кочани
  • Град: Кочани
  • Лице за контакт: Јорданка Трајчева
  • Телефон: 071/277-868
Семејството на Јорданка Трајчева од село Соколарци, кочанско, одгледува градинарски култури за сопствени потреби и за продажба. Во пластеник со димензија 5х10 метри, одгледуваат пиперки, домати, модри патлиџани, краставици, лук, кромид, ротквици, цвекло и јагоди.