1 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
2 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
3 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
4 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
5 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
6 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
7 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
8 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
9 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА

Јетмир Мемеди

  • Адреса: с. Љуботен, Скопје
  • Град: Скопје
  • Лице за контакт: Јетмир Мемеди
  • Телефон: 070/774-718, 072/744-516
Јетмир Мемеди и неговото семејство живеат во скопското село Љуботен. Сeмејството одгледува градинарски култури - дињи, лук, марула и спанаќ за сопствени потреби и за продажба. Градинарските култури ги одгледуваат во два пластеници со димензии 5х20 метри.
ЈетмирЈетмирЈетмир
×
×