Зоран Раденовски

  • Адреса: с. Секирник, Општина Струмица
  • Град: Струмица
  • Лице за контакт: Зоран Раденовски
  • Телефон: 071/277-868
Зоран Раденовски и неговото семејство живеат во струмичкото село Секирник. Одгледуваат повеќе градинарски култури на отворено и во два пластеника со димензии 5х15 метри во кои произведуваат градинарски култури - пиперки, домати, компири, модри патлиџани, тиквички, краставици, лук, марула, спанаќ и кромид.