1 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
2 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
3 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
4 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
5 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
6 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
7 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
8 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА
9 / 9
Е-ФАРМ ПРОДАВНИЦА

Виктор Карастојанов

  • Адреса: Бошко Буха бр. 11
  • Град: Богданци
  • Лице за контакт: Виктор Карастојанов
  • Телефон: 071/382-206
Виктор и Стефан Карастојанови, браќа, едниот магистер по фитомедицина, другиот дипломиран музичар, се млади енергични луѓе кои во ерата на бегство на младите од земјата, тие останаа во Македонија и ги продолжуваат старите земјоделски вештини од родителите, целосно се впуштени во поддршката на семејниот земјоделски бизнис и на површина од 1,7 декари , во пластеници одгледуваат корнишони, рана зелка и ран бостан.
Виктор
×
×