Меден Исток: Ливадски мед - Меден Исток - 500 гр.

Ливадскиот мед има светло жолтеникава боја, благ мирис и е добиен од разновидни цветови. Може да се консумира од лица на било која возраст, а особено се препорачува за деца, повозрасни лица и лица кои сакаат да го зајакнат својот имунитет.

За да ги видиш понудите за овој продукт, треба да си најавен како купувач.