Демјаница: Матична млеч

- Матична млеч - Пчелино млеко - 10грама – 1700ден. - Матична млеч 5мл. помешана во 1/2кг. мед - 950ден. - Матична млеч 10мл. помешана во 1кг. мед - 1900ден.

За да ги видиш понудите за овој продукт, треба да си најавен како купувач.