Ирена: СОК(СИРУП) ОД КОПРИВА И ЛИМОНИ

Сирупот е направен од свежи млади врвови од коприва кои се соберени од чистите места низ Малешевијата и од свежи лимони.Овој сируп е вкусен,природен и здрав пијалок кој може секојдневно да го користите, а особено во топлите летни денови.

За да ги видиш понудите за овој продукт, треба да си најавен како купувач.