Ирена: Сируп од глуварче

Помага за ублажување и смирување на кашлицата,болно грло,астма,бронхит,искашлување и исфрлање на шлајмови,зајакнување на имунитетот,прочистување на организамот и црниот дроб од токсини.Направен е од свежи цветови, листови, стебленца, корен,лимони и шеќер.

За да ги видиш понудите за овој продукт, треба да си најавен како купувач.