Меден Исток: Планински мед - Меден Исток - 250 гр.

Планинскиот мед има темно кафеава и темно црвеникава боја, карактеристичен мирис и појак вкус добиен од високите незагадени планински предели. Може да се консумира од лица на било која возраст. Го зајакнува имунитетот и ја намалува кашлицата.

За да ги видиш понудите за овој продукт, треба да си најавен како купувач.