Vidan Gjorgjioski: Јаболкова киселина

Домашна јаболкова киселина, произведена во Долно Садово - Прилеп. Произведена од непрскани јаболка, без никакви додатоци. Цена на киселината: 0.5l - 70ден

За да ги видиш понудите за овој продукт, треба да си најавен како купувач.