Демјаница: Мед

- Ливадски Мед - 1кг. - 450 ден. - Мед од багрем и чалија - 1кг. - 450 ден - Мајчина Душица Мед – 1кг. - 450 ден. - Планински Мед – 1кг. - 450 ден. - Мед со сод ( саќе ) - 1кг. - 500 ден.

За да ги видиш понудите за овој продукт, треба да си најавен како купувач.