Теодора Димовска

  • Адреса: с.Р’жаничино, Скопје
  • Град: Скопје
  • Лице за контакт: Теодора Димовска
  • Телефон: 071/277-868
Семејството на Теодора Димовска од скопското село Р’жаничино, одгледува градинарски култури за сопствени потреби во дворот на семејната куќа. Во два пластеника со димензии 5х20 метри одгледуваат пиперки, домати, модри патлиџани, тиквички, лубеници, тикви, дињи, краставици, лук, марула, спанаќ и кромид.