Благојчо Митов

  • Адреса: с. Спанчево, Општина Кочани
  • Град: Кочани
  • Лице за контакт: Благојчо Митов
  • Телефон: 071/277-868
Благојчо Митов заедно со своето семејство, во кочанското село Спанчево одгледуваат градинарски култури на отворено и во пластеник со димензии 5х20 метри. Одгледуваат домати, пиперки, краставици, модар патлиџан, зелка, моркови, кромид, лук, марула и спанаќ за сопствени потреби и за продажба